QUICK BUY price: $

5 dingen die we willen zien in FIFA 15

5 dingen die we willen zien in FIFA 15
 
EA Sports heeft een fantastische baan met FIFA 14 gedaan , vooral op de PS4 en Xbox One , om ons te imponeren bij de lancering in november vorig jaar en we kunnen eigenlijk niet stoppen met spelen . FIFA 14 op PS3 en 360 was al een geweldig spel en de toegevoegde animaties en visuele upgrades waren de kers op de taart voor de Next-Gen versies , maar met FIFA 15 we echt willen wat meer functies te zien - ja , we willen altijd meer !
 
1 . verbeteringen presentatie
 
Ja, ik weet FIFA ziet er erg goed en vooral op de PS4 en Xbox One het spel is geweldig uit, maar het werkt nog steeds niet tippen aan games zoals NBA 2K14 bijvoorbeeld. Wanneer we de presentatie zeggen , doen we niet alleen over de visuals , maar ook de manier waarop het spel wordt algemeen afgeschilderd . Terwijl de uitzending stijl presentatie is mooi en heeft het goed gedaan in de afgelopen 4 , 5 jaar of zo , is het tijd om wat meer glitter en glamour toe te voegen - we willen graag dingen zoals persconferenties , Team bussen aankomen of wat nieuws clips zien laten zien wat er is gebeurd rond de club , het nationale team of de hele wereld . ' Ja, ik heb nog nooit zoiets eerder gezien ' : FIFA 15 zou een spel dat maakt ons zeggen .
 
2 . Meer variatie in Animatie en Replays
 
Als het gaat om animaties van de FIFA , hebben de next-gen versies van het spel is opgevoerd nogal wat. Spelers bukken onder schoten of landing uit het midden bijvoorbeeld tonen de nieuwe krachtige consoles zijn een stap boven maar FIFA 14 toont nog een aantal tekortkomingen . Er zijn nog niet genoeg animaties na acties die gebeuren op het veld als een gemist schot , een fout of een worp inch Bij het kijken naar een echte voetbalwedstrijd is er veel meer van deze kleine gevallen die sterk zou toevoegen aan het spel. Na het zien van dezelfde animaties 10 wedstrijden op rij , het neemt je uit de ervaring een beetje . Geef ons meer scherts tussen spelers , coaches en teamgenoten , waaronder een aantal zijlijn audio vergelijkbaar met NBA TV -uitzendingen die replays zien tijdens time-outs , enz.
 
3 . Maak Pre- Season sexy
 
Helaas de meeste fans van de FIFA erover eens dat de pre-season vriendschappelijke wedstrijden zijn enigszins saai en worden meestal overgeslagen door spelers om het vlees van het seizoen te krijgen . Wat wij graag zouden zien zijn een aantal wijzigingen aan de pre - seizoen waar spelers kunnen kiezen om deel te nemen op verschillende locaties over de hele wereld zoals de VS toernooien , de Emirates Cup of het Ajax Tournament. Ook moet pre - seizoen anders uitzien voor minder succesvolle teams of clubs uit lagere divisies dan Barcelona of ManU als ze reizen de hele wereld in de zomer . Wat over een trainingskamp in het zonnige Dubai tijdens de winterstop ? We willen graag een reden om pre-season games te spelen en niet gewoon overslaan allemaal samen.
 
4 . We hebben een team Headquarters
 
Wanneer de spelers Bayern München hoofd om te oefenen, persconferenties of bijeenkomsten op het hoofdkantoor aan de Säbener Straße in München , worden ze opgewacht door een geweldige Club Hoofdkwartier met top van de lijn voorzieningen , standplaatsen en fans komen om een ​​glimp van een nieuwe te zien ster . In FIFA er is niet zoiets . Als onderdeel van de Be A Pro -modus , willen we deze dingen op een bepaalde manier vorm dan ook ervaren tijdens het seizoen. Misschien dan zouden we niet willen om een ​​club te verlaten na een seizoen te spelen voor de next big thing . Het hebben van fans schreeuwen uw naam of houden posters met je Game Face erop zou toevoegen aan de onderdompeling en identificatie met de club je speelt voor . Met dat gezegd, zou ik graag wat meer waarheid zien in namen om uit te kiezen die worden ondersteund door audio wanneer de commentatoren noemen het spel.
 
5 . Maak Transfers spannender
 
Het transfersysteem in FIFA heeft een lange weg afgelegd , maar ik denk dat het tijd is om wat kruiden toe te voegen . Ervoor dat FIFA 14 heeft een fatsoenlijke transfersysteem maar mist de opwinding en achter de schermen dingen die we lezen in de pers . Bijvoorbeeld , we weten dat er bepaalde clausules of deals gemaakt om Neymar overgebracht naar Barcelona of maak Ronaldo onbereikbaar voor iedereen , maar dit is nog geen onderdeel van de FIFA . In sommige opzichten , we willen zien achter de schermen van de onderhandelingen via een agent of manager . Vooral als onderdeel van de Be A Pro -modus is het soms niet genoeg om te horen , ' we zullen je niet laten gaan ' of weer ' u bent niet uitvoeren ' over en voorbij. In FIFA 15 willen wij meer diepte zien achter hoe de worst wordt gemaakt als het gaat om transfers .
 
Terwijl ik misschien klonk een beetje ondankbaar hier , ben ik niet . Echt . Maar we hebben gekregen tot een punt waar de technologie ondersteunt nieuwe functies die het spel nog spannender te maken en gelijke tred houdt met de NBA 2K- serie die is waarbij hoge bars als het gaat om de gameplay en alles eromheen . Laat de micro -transacties wel , bedankt.
To Buy Fifa Coins you can find from http://www.fifacoinsorder.com