QUICK BUY price: $

5 lucruri pe care dorim să le vedem în FIFA 15

5 lucruri pe care dorim să le vedem în FIFA 15
 
EA Sports a făcut o treabă fantastică cu FIFA 14 , mai ales pe PS4 și Xbox One , pentru a ne impresiona atunci când a lansat în noiembrie anul trecut , iar noi de fapt, nu se poate opri redarea ea . FIFA 14 pe PS3 și 360 a fost deja un joc mare și animațiile adăugate și upgrade-uri vizuale au fost cireasa de pe tort pentru versiunile next-gen , dar cu FIFA 15 noi chiar vrei sa vezi unele mai multe caracteristici - da , vrem mereu mai mult !
 
1 . îmbunătățiri de prezentare
 
Da , știu că FIFA arată foarte bine și mai ales pe PS4 și Xbox Cel jocului este mare caută , dar încă nu se potrivește până la jocuri , cum ar fi NBA 2K14 de exemplu . Când spunem de prezentare , nu ne referim doar vizuale , dar , de asemenea, modul în care jocul este portretizat în ansamblu . În timp ce prezentarea de stil de difuzare este frumos și a făcut bine în ultimii patru , cinci ani sau cam asa ceva , este timpul pentru a adăuga unele mai glitz și glamour - am vrea să vedem lucruri , cum ar fi conferințe de presă , Echipa Autobuzele sosesc sau unele clipuri de știri arată ceea ce se întâmplă în jurul clubului , echipa națională sau în jurul lumii . FIFA 15 ar trebui să fie un joc care ne face să spunem : " Da , nu am mai văzut așa ceva înainte " .
 
2 . O mai mare varietate în Animatii și Replays
 
Când vine vorba de animații FIFA , versiunile next-gen de joc l-au intensificat destul de un pic . Jucătorii scufundare sub fotografii sau debarcare de pe centru , de exemplu, arata noile console puternice sunt un pas de mai sus , dar FIFA 14 prezintă încă unele neajunsuri . Există încă nu sunt suficient de animații după acțiunile care se petrec pe teren ca o lovitură a ratat , în urma unui fault sau o aruncare inch Atunci când urmăriți un meci de fotbal real, există o mult mai mult de aceste cazuri mici, care s-ar adăuga foarte mult la joc . După ce a văzut aceleași animațiilor 10 jocuri la rând , te scoate din experiența un pic . Va rugam sa ne dea mai mult bătaie de joc între jucători , antrenori si coechipieri , inclusiv unele audio similar cu emisiunile NBA TV linie colaterală care arată reluări în timpul pauzelor , etc
 
3 . Face pre-sezon sexy
 
Din păcate cele mai multe fanii FIFA sunt de acord că amicalele pre- sezon sunt oarecum plictisitoare și sunt în mare parte ignorate de către jucători pentru a ajunge la carnea de sezon . Ceea ce ne-ar dori să văd câteva modificări la pre- sezonul în care jucătorii pot alege să participe la diferite locații din întreaga lume , cum ar fi turneele americane , Cupa Emirates sau turneu Ajax . De asemenea , pre - sezon ar trebui să arate diferit de echipe mai puțin succes sau cluburi diviziune mai mici decât Barcelona sau ManU ca ei de călătorie pe glob în timpul verii . Ce zici de o tabără de antrenament în soare Dubai în timpul pauzei de iarna ? Ne-ar dori un motiv pentru a juca jocuri de pre - sezon și nu doar toate sări împreună .
 
4 . Avem nevoie de un Sediul echipei
 
Când jucătorii Bayern München cap pentru a practica , conferinte de presa sau intalniri la sediul central de pe Straße Säbener în Munchen , ele sunt îndeplinite de către un minunat Sediul Club cu partea de sus a instalațiilor de linie , smoale și fanii vin pentru a vedea o bucatica de un nou stele . În FIFA nu există nici un astfel de lucru . Ca parte a fi un modul de Pro , ne-ar dori să experimenteze aceste lucruri într-un fel sau formă în timpul sezonului . Poate că atunci nu ne -ar dori să părăsească un club , după un sezon de a juca pentru urmatorul lucru mare . Având fanii striga numele sau țineți afișe cu chipul tău de joc pe el s-ar adăuga la imersiunea și identificarea cu clubul joci pentru . Cu care a spus , aș dori să văd unele mai multe verității în nume pentru a alege de la care sunt susținute de audio atunci când comentatori sunt de asteptare de joc .
 
5 . Transferuri face mai interesant
 
Sistemul de transfer de la FIFA a parcurs un drum lung , dar cred că este timpul pentru a adăuga unele condiment . Sigur FIFA 14 are un sistem de transfer de decent , dar îi lipsește entuziasmul și din spatele lucrurile pe scenele despre care citim în presă . De exemplu , știm că există anumite clauze sau oferte făcute pentru a obține Neymar transferat la Barcelona sau face Ronaldo neatins de nimeni , dar acest lucru nu este parte a FIFA încă . În unele privințe , vrem să vedem în spatele scenei de negocieri prin intermediul unui agent sau manager. Mai ales ca parte a fi un mod Pro nu este uneori suficient pentru a auzi , " noi nu te va lasa sa plece " sau " nu sunt de fapt" de peste si peste din nou . În FIFA 15 ne-am dori să vedem mai în profunzime în spatele modul în care se face cârnați atunci când vine vorba de transferuri .
 
În timp ce eu ar fi sunat un pic nerecunoscător aici , eu nu sunt . Cu adevărat . Dar am ajuns la un punct în cazul în care tehnologia sprijină noi caracteristici care fac jocul mult mai interesant și ține pasul cu seria NBA 2K , care a fost stabilirea baruri mari atunci când vine vorba de gameplay-ul și totul în jurul ei . Lăsa micro tranzacțiile totuși , mulțumesc .
To Buy Fifa Coins you can find from http://www.fifacoinsorder.com