QUICK BUY price: $

5 saker vi vill se i FIFA 15

5 saker vi vill se i FIFA 15
 
EA Sports har gjort ett fantastiskt jobb med FIFA 14 , särskilt på PS4 och Xbox One , för att imponera på oss när det lanserades i november förra året och vi faktiskt inte kan sluta spela det . FIFA 14 till PS3 och 360 var redan ett bra spel och de tillagda animationer och visuella uppgraderingar var grädden på moset för Next - Gen versionerna men med FIFA 15 som vi verkligen vill se några fler funktioner - ja , vi vill alltid ha mer !
 
1 . Presentation förbättringar
 
Ja , jag vet att FIFA ser mycket bra och speciellt på PS4 och Xbox Ett spelet är snygga , men det är fortfarande inte matchar upp till spel som NBA 2K14 till exempel. När vi säger att presentation , vi inte bara att det visuella utan också hur spelet skil totalt. Medan sändningen stil presentationen är trevligt och har gjort det bra under de senaste 4 , 5 år eller så , är det dags att lägga till lite mer glitter och glamour - vi vill se saker som presskonferenser, Team Bussar anländer eller vissa nyhetsklipp visar vad som händer runt klubben , landslaget eller runt om i världen . FIFA 15 ska vara ett spel som får oss att säga : " Ja , jag har aldrig sett något liknande förut " .
 
2 . Mer variation i Animationer och Replays
 
När det gäller FIFA: s animationer , har nästa generations versioner av spelet klev upp ganska lite . Spelare duckar i skott eller landar utanför centrum till exempel visar de nya kraftfulla konsoler är ett steg över men FIFA 14 visar fortfarande vissa brister . Det finns fortfarande inte tillräckligt många animationer efter åtgärder som händer på planen som en missad chans , en foul eller ett kast i. När du tittar på en riktig fotbollsmatch finns det mycket mer av dessa små instanser som skulle tillföra mycket till spelet . Efter att ha sett samma animeringar 10 matcher i rad , det tar dig ur upplevelsen lite . Vänligen ge oss mer skämten mellan spelare , tränare och lagkamrater , inklusive några bisyssla ljud liknar NBA TV-sändningar som visar repriser under time-outs , etc.
 
3 . Gör Försäsong sexig
 
Tråkigt nog de ​​flesta fans av FIFA är överens om att de försäsongsmatcher är något tråkigt och är oftast hoppas över av spelare för att komma till kött av säsongen . Vad vi skulle vilja se är en del modifieringar av försäsongen där spelare kan välja att delta på olika platser över hela världen som den amerikanska turneringar, Emirates Cup eller Ajax Tournament . Dessutom bör försäsongen ser annorlunda för mindre framgångsrika lag eller lägre nivåer än Barcelona eller ManU när de reser i världen på sommaren . Vad sägs om ett träningsläger i soliga Dubai under vinteruppehållet ? Vi vill ha en anledning att spela försäsongen spel och inte bara hoppa över det hela ihop .
 
4 . Vi behöver ett team högkvarter
 
När Bayern München spelarna huvudet att träna , presskonferenser och möten på huvudkontoret på Säbener Strasse i München , de möts av en fantastisk Club högkvarter med början i linje anläggningar , platser och fans kommer att se en glimt av en ny stjärna . I FIFA finns det inget sådant . Som en del av Be A Pro -läge , skulle vi vilja uppleva dessa saker på något sätt form under säsongen . Kanske kommer vi inte skulle vilja lämna en klubb efter en säsong att spela för nästa stora grej . Att ha fans skriker ditt namn eller hålla upp affischer med din Game Face på den skulle lägga till i nedsänkning och identifikation med klubben du spelar för . Med det sagt , skulle jag vilja se lite mer sanning i namn att välja på som backas upp av ljud när kommentatorer kallar spelet.
 
5 . Gör Överföringar mer spännande
 
Överföringssystemeti FIFA har kommit långt , men jag tycker det är dags att lägga till lite krydda . Visst FIFA 14 har ett anständigt system för överföring men saknar spänning och bakom kulisserna grejer som vi läser om i pressen . Till exempel vet vi att det finns vissa klausuler eller erbjudanden som görs för att få Neymar överföras till Barcelona eller göra Ronaldo ouppnåeligt för någon , men det är inte en del av FIFA ännu . På sätt och vis , vi vill se bakom kulisserna i förhandlingarna via en agent eller manager . Särskilt som en del av Be A Pro -läget är det ibland inte tillräckligt för att höra , " vi kommer inte att låta dig lämna " eller " du inte utför " om och om igen . I FIFA 15 vill vi se mer djup bakom hur korven görs när det gäller överföringar .
 
Även om jag kanske lät lite otacksam här är jag inte . Verkligen . Men vi har kommit till en punkt där tekniken har stöd för nya funktioner som gör spelet mer spännande och håller upp med NBA 2K -serien , som har satt höga barer när det gäller gameplay och allt runt det . Lämna ut mikrotransaktionerdock, tack .
To Buy Fifa Coins you can find from http://www.fifacoinsorder.com