QUICK BUY price: $

5 πράγματα που θέλουμε να δούμε στο FIFA 15

5 πράγματα που θέλουμε να δούμε στο FIFA 15
 
EA Sports έχει κάνει φανταστική δουλειά με το FIFA 14 , ιδίως όσον αφορά την PS4 και Xbox One , για να μας εντυπωσιάσει όταν ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και στην πραγματικότητα δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει αυτό . FIFA 14 για PS3 και 360 ήταν ήδη ένα μεγάλο παιχνίδι και τα προστιθέμενα κινούμενα σχέδια και οπτικές αναβαθμίσεις ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τις εκδόσεις Next-Gen , αλλά με το FIFA 15 πραγματικά θέλουμε να δούμε κάποια πιο χαρακτηριστικά - ναι , θέλουμε πάντα περισσότερα !
 
1 . βελτιώσεις παρουσίαση
 
Ναι , το ξέρω FIFA φαίνεται πολύ καλή και ειδικά για το PS4 και Xbox Ένα το παιχνίδι είναι μεγάλη αναζητούν , αλλά εξακολουθεί να μην ταιριάζουν σε παιχνίδια όπως το NBA 2K14 , για παράδειγμα . Όταν λέμε την παρουσίαση , δεν εννοούμε μόνο τα γραφικά , αλλά και τον τρόπο που το παιχνίδι παρουσιάζεται συνολικά . Ενώ το στυλ παρουσίαση εκπομπής είναι ωραία και έχει κάνει καλά τα τελευταία 4 , 5 χρόνια ή έτσι , είναι καιρός να προσθέσετε λίγο περισσότερο λάμψη και τη γοητεία - θα θέλαμε να δούμε τα πράγματα όπως συνεντεύξεις Τύπου , η ομάδα λεωφορεία που φθάνουν ή ορισμένα αποσπάσματα ειδήσεων δείχνει τι έχει συμβεί γύρω από την ομάδα , η εθνική ομάδα ή σε όλο τον κόσμο . FIFA 15 θα πρέπει να είναι ένα παιχνίδι που μας κάνει να λέμε: «Ναι , δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν » .
 
2 . Μεγαλύτερη ποικιλία στις Animations και Replays
 
Όταν πρόκειται για κινούμενα σχέδια της FIFA , οι εκδόσεις next-gen του παιχνιδιού έχουν ενταθεί αρκετά. Οι παίκτες βουτιά κάτω από πυροβολισμούς ή η εκφόρτωση από το κέντρο , για παράδειγμα δείχνουν οι νέες ισχυρές κονσόλες είναι ένα βήμα παραπάνω , αλλά FIFA 14 εξακολουθεί να εμφανίζει ορισμένες αδυναμίες . Δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά animations μετά από ενέργειες που συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο σαν μια χαμένη βολή , ένα φάουλ ή ένα πλάγιο μέσα Όταν παρακολουθείτε ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά τα μικρά περιστατικά που θα μπορούσαν να συμβάλουν σημαντικά στο παιχνίδι . Μετά βλέπουμε τα ίδια animations 10 παιχνίδια στη σειρά , θα σας μεταφέρει από την εμπειρία λίγο . Παρακαλούμε να μας δώσει περισσότερα πειράγματα μεταξύ των παικτών , προπονητών και συμπαίκτες , συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ήχο παρόμοιο με NBA τηλεοπτικές εκπομπές πάρεργο που δείχνουν επαναλήψεις κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ , κλπ.
 
3 . Κάντε Pre - Season σέξι
 
Δυστυχώς οι περισσότεροι οπαδοί της FIFA συμφωνούν ότι τα φιλικά προετοιμασίας είναι κάπως βαρετό και ως επί το πλείστον παραλείπονται από τους παίκτες για να φτάσουμε στο κρέας της σεζόν . Αυτό που θα θέλαμε να δούμε είναι κάποιες τροποποιήσεις στο pre-season όπου οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο , όπως τα τουρνουά των ΗΠΑ , το Emirates Cup ή το τουρνουά Ajax . Επίσης , προ-εποχής θα πρέπει να έχει διαφορετική εμφάνιση για λιγότερο επιτυχημένες ομάδες ή συλλόγους κάτω τμήμα από Βαρκελώνη ή την Γκλάντμπαχ , καθώς ταξιδεύουν τον κόσμο το καλοκαίρι . Τι γίνεται με ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης στην ηλιόλουστη Ντουμπάι κατά τη διάρκεια του χειμώνα διάλειμμα; Θα θέλαμε ένα λόγο για να παίξει προ-εποχής παιχνίδια και όχι μόνο όλα παραλείψετε μαζί .
 
4 . Χρειαζόμαστε μια ομάδα Αρχηγείο
 
Όταν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου το κεφάλι στην πράξη, συνεντεύξεις Τύπου ή συναντήσεις στα κεντρικά γραφεία στην Säbener Straße στο Μόναχο , που καλύπτονται από ένα φοβερό Λέσχη Αρχηγείο με την κορυφή της γραμμής εγκαταστάσεις , γήπεδα και τους οπαδούς που έρχονται να δουν μια αναλαμπή ενός νέου αστέρι . Στην FIFA δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα . Ως μέρος του Be A Pro λειτουργία , θα θέλαμε να αντιμετωπίσετε αυτά τα πράγματα σε κάποιο σχήμα τρόπο ή μορφή κατά τη διάρκεια της σεζόν . Ίσως τότε δεν θα θέλετε να αφήσετε ένα σύλλογο μετά από μια σεζόν για να παίξει για το επόμενο μεγάλο πράγμα . Έχοντας οπαδοί φωνάζουν το όνομά σας ή κρατήστε αφίσες με το Game Face σας σε αυτό θα προσθέσει τη βύθιση και την ταυτοποίηση με τον σύλλογο παίζετε . Με αυτόν εν λόγω , θα ήθελα να δω λίγο περισσότερο το Verity σε ονόματα για να επιλέξουν από τα οποία υποστηρίζονται από ήχου όταν οι σχολιαστές ζήτησαν το παιχνίδι .
 
5 . Κάντε Μεταγραφές πιο συναρπαστικό
 
Το σύστημα μεταφοράς στην FIFA έχει διανύσει πολύ δρόμο , αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να προσθέσετε κάποιο καρύκευμα . Σίγουρα FIFA 14 έχει ένα αξιοπρεπές σύστημα μεταφοράς, αλλά λείπει ο ενθουσιασμός και πίσω από τα πράγματα σκηνές έχουμε διαβάσει στον Τύπο . Για παράδειγμα , γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ορισμένες ρήτρες ή συμφωνίες γίνονται για να πάρει Neymar μεταφέρθηκε στη Βαρκελώνη ή να κάνετε Ρονάλντο ανέφικτο για κανέναν, αλλά αυτό δεν αποτελεί μέρος της FIFA ακόμα . Κατά κάποιο τρόπο , θέλουμε να δούμε πίσω από τις σκηνές των διαπραγματεύσεων μέσω ενός πράκτορα ή του διαχειριστή. Ειδικά ως μέρος της λειτουργία Be A Pro είναι μερικές φορές δεν είναι αρκετό για να ακούσει , «εμείς δεν θα σας αφήσει να φύγετε » ή « δεν αποδίδουν » ξανά και ξανά . Στο FIFA 15 θα θέλαμε να δούμε περισσότερο βάθος πίσω από το πώς το λουκάνικο γίνεται όταν πρόκειται για μεταφορές .
 
Αν και μπορεί να ακούγεται λίγο αχάριστος εδώ , δεν είμαι . Πραγματικά . Αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η τεχνολογία υποστηρίζει νέα χαρακτηριστικά που κάνουν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό και συμβαδίζει με τη σειρά NBA 2K το οποίο έχει τον καθορισμό υψηλών μπαρ , όταν πρόκειται για gameplay και τα πάντα γύρω από αυτό . Αφήστε τις πολύ μικρές συναλλαγές όμως , ευχαριστώ.
To Buy Fifa Coins you can find from http://www.fifacoinsorder.com